Πλέον τα σκάνδαλα έχουν εδραιωμένη πολιτογράφηση: Made in Germany! 

Πλέον τα σκάνδαλα έχουν εδραιωμένη πολιτογράφηση: Made in Germany! Καραμπινάτο σκάνδαλο Made in Germany και με τις μεθόδους της πολυπροσωπείας των δήθεν εντίμων Μέρκελ Σόιμπλε που θέλουν να αρπάξουν -για λογαριασμό του γερμανικού δημοσίου – 14 κρατικά Ελληνικά αεροδρόμια , μέσα από μια ημικρατική χρεοκοπημένη γερμανική εταιρία , αλλά και με μετόχους άλλες ιδιωτικές εταιρίες .Με δανεικά δε , από τράπεζα που ανακεφαλαιοποιήθηκε με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου ! Κομπίνες του Γερμανικού Δημοσίου! Πούλησαν –ως Γερμανικό δημόσιο-με μίζες και λαδώματα σε λαμόγια του Πρώην ΠΑΣΟΚ σκάρτο πολεμικό υλικό , με τη δημόσια deutsche telecom αγόρασαν τον ΟΤΕ, χρημάτιζαν λαμόγια του Πρώην ΠΑΣΟΚ και απογόνους του Μητσοτακείκου με τη Siemens και απέκτησαν KNOW HOW στην αρπαγή και τη λαφυραγώγηση του πλούτου άλλων κρατών και μάλιστα της Ευρωζώνης !Γιατί δεν πήγαιναν να πάρουν δάνειο από το άλλο κουφάρι τη Deutsche Bank ;;Τράπεζας που εισπράττει απανωτά πρόστιμα για τις απάτες Made in Germany , πέρα από τα 50 τρισεκατομμύρια και πλέον τοξικά που κατέχει συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη λαφυραγώγηση δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας σε παγκόσμια κλίμακα .Σ.Τ.
>>οι διεθνείς τράπεζες που εμφανίσθηκαν ως χρηματοδότες της Fraport δεν είναι γερμανικές τράπεζες αλλά ούτε ιδιωτικές. Είναι πιστωτικά και «αναπτυξιακά» ιδρύματα που έχουν συσταθεί με κεφάλαια των ευρωπαικών κρατών συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 

>>η ανακεφαλαιοποιημένη με χρήματα των Ελλήνων πολιτών εγχώρια τράπεζα Alpha Bank θα χρηματοδοτήσει την γερμανική Fraport με 300 εκατομμύρια ευρώ προκαλεί αγανάκτηση σε κάθε Έλληνα που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του ή που δεν μπορεί να αναχρηματοδοτήσει τα δάνεια του και κλείνει την μικρή του επιχείρηση.

>>Η πρωτοβουλία μας είχε εξηγήσει από την πρώτη στιγμή ότι η Γερμανική κυβέρνηση δεν ήθελε να αποκτήσει μόνο τον έλεγχο των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας άλλα ήθελε ο Ελληνικός λαός να χρηματοδοτήσει και την «εξαγορά» και τις «επενδύσεις»

>>Επιβεβαιωθήκαμε όχι μόνο τις προηγούμενες ημέρες αλλά θα συνεχίσουμε να επιβεβαιωνόμαστε καθημερινά. Το ύψος των υποχρεώσεων της γερμανικής Fraport δεν είναι στα 3, 5 δις όπως ήταν η αρχικές μας εκτιμήσεις αλλά το συνολικό ποσό έχει ανέβει στα 5,5 δις σύμφωνα με την τελευταία ανάγνωση των ισολογισμών της μητρικής εταιρείας. Πρόκειται δηλαδή για μια υπερχρεωμένη εταιρεία η επιδιώκει να διασωθεί με την μεταφορά των 300 εκατομμυρίων που εισπράττει το ελληνικό δημόσιο από τα ελληνικά αεροδρόμια στα ταμεία της.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s