Ψάχνουν …εύσχημο τρόπο

ΣΧΟΛΙΟ:Ντροπή σας!

Δεν έχετε καμιά τσίπα;

 

Ψάχνουν …εύσχημο τρόπο

 

Μία …ντρίμπλα για να ξεπεράσουν τον σκόπελο του τι μέλλει γενέσθαι με το ΠΑΣΟΚ, αναζητούν στην Χαριλάου Τρικούπη.
Πάγια άποψη της Φώφης Γεννηματά, είναι πως τα ίδια τα κόμματα που μετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα πρέπει να αποφασίσουν για το αν θα συνεχίσουν να υφίστανται, συγκροτώντας παράλληλα έναν πολυκομματικό φορέα ή σταδιακά θα διαλυθούν, προκειμένου να ιδρυθεί ένα νέο, ενιαίο, πολυτασικό κόμμα στον προοδευτικό χώρο. Μετά τη νέα πρόταση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Θανάση Θεοχαρόπουλου, όμως, που κάνει λόγο για διπλή κάλπη, μαζί με την εκλογή αρχηγού, ώστε η βάση όλου του χώρου να αποφασίσει για τον χαρακτήρα του νέου φορέα, στην Χαριλάου Τρικούπη, ψάχνουν για έναν εύσχημο τρόπο να μη γίνει αυτό, καθώς θεωρούν ότι δεν είναι σωστό ο ψηφοφόρος ενός κόμματος να έχει λόγο για τη διάλυση ενός άλλου κόμματος, ακόμα και αν αμφότερα ανήκουν στην ίδια Συμπαράταξη.
Κατόπιν τούτου, στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση η διπλή κάλπη να στηθεί νωρίτερα για το ΠΑΣΟΚ, στη διαδικασία εκλογής συνέδρων για το Συνέδριο του κόμματος στα τέλη Σεπτεμβρίου ή τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου.

Εφόσον συμβεί αυτό, το Συνέδριο θα έχει την ‘εύκολη δουλειά’ έγκρισης απλώς της βούλησης των μελών και φίλων του κόμματος…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s