Σχόλιο μας θέλουν να εκλέξουν αρχηγό της Δύσης με την πολιτική Βενιζέλου !!!!

Τα μέλη της Επιτροπής που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο να οργανώσουν και να εγγυηθούν για το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής αρχηγού στην Κεντροαριστερά το φθινόπωρο ανακοίνωσε επίσημα ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος το πρωί της Δευτέρας.
Ο γνωστός καθηγητής που ήταν και προτεινόμενος από το Ποτάμι για Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2015, αποδέχτηκε την πρόταση της Φώφης Γεννηματά να περιβάλλει με το κύρος του τις διαδικασίες για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης.
Σύμφωνα με όσα αποφάσισε το πρόσφατο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο τέλος Ιουνίου, οι διαδικασίες για την εκλογή αρχηγού στην κεντροαριστερά θα γίνουν τον Οκτώβριο.
Το επιτελείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ περιμένει την απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι η εκλογή δεν μπορεί να πάει πέρα από τον Νοέμβριο.
Στην επιτροπή συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Βγόντζας, ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ Δημήτρης Ρέππας, ο Νίκος Μπίστης, αλλά και ο Μανώλης Βελεγράκης που προτάθηκε από την ΔΗΜΑΡ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Ο καθηγητής Ν.Κ. Αλιβιζάτος ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με τους ενδιαφερόμενους για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου ενιαίου κόμματος της Κεντροαριστεράς.
Εν όψει των προτάσεων που του υποβλήθηκαν, ο κ. Αλιβιζάτος και Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας της οποίας προεδρεύει θα διατυπώσουν τους κανόνες που θα εγγυηθούν την ίση μεταχείριση των υποψηφίων κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθώς και την άψογη διεξαγωγή της ψηφοφορίας εντός του προσεχούς φθινοπώρου, με ευθύνη της Επιτροπής. Οι κανόνες θα δοθούν στη δημοσιότητα την 1η Σεπτεμβρίου 2017.
Τον αρχικό πυρήνα της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας αποτελούν οι κκ.:
Νίκος Κ. Αλιβιζάτος, ομ. καθηγητής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος
Πάνος Αναστασιάδης, καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης
Τάκης Αναστόπουλος, διευθυντής ε.τ. τηςΕυρωπαϊκής Επιτροπής
Αντώνης Βγόντζας, Δικηγόρος
Μανώλης Βελεγράκης, Δικηγόρος
Θεόδωρος Καρούνος, ερευνητής ΕΜΠ
Νίκος Μπίστης, τ. Υφυπουργός
Λίνα Παπαδοπούλου, αν. καθηγήτρια ΑΠΘ
Σπυρ. Πρεσβεία, τ. αντεισαγγελεύς Εφετών
Δημ. Ρέππας, τ. Υπουργός
Πέτρος Σφηκάκης, Μηχανικός
Γιώργος Σωτηρέλης, καθηγητής ΕΚΠΑ
Η σύνθεση της Επιτροπής θα συμπληρωθεί με τη συμμετοχή εκπροσώπων των υποψηφίων και με προσωπικότητες ευρύτερης αποδοχήςστον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s